IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Шакира за женомразка, нападна гаджето на бившия си в песен

13 януари 2023 14 30

В отговор на нападките Жерар Пике каза: „Животът може да бъде прекрасен“

Getty Images

Getty Images

Шакира беше обвинена за „женомразка“, след като атакува новата приятелка на бившия си Жерар Пике, изпявайки в новата си песен, че футболистът е „заменил Rolex за Casio“. В новата си песен 45-годишната колумбийска попзвезда пее още, че „Струвам две по 22“, намеквайки за възрастта от 23 години на приятелката на Пике – Клара Чиа Марти.

Шакира си сътрудничи с известния продуцент Bizarrap по чисто ново парче „Bzrp Music Sessions 53“, което беше пуснато на испански в сряда. Певицата и текстописец дава да се разбере кристално ясно, че има предвид въпросната Клара, за която се говори, че е започнала аферата си с Пике още през 2021 година, когато той все още се водеше щастливо обвързан с майката на двамата си сина Милан и Саша. Певицата пее още „Ти размени Ferrari за Twingo.“ във видеото, което има 14 милиона гледания за два дни.

Шакира и Жерар обявиха раздялата си след 11 години заедно през юни 2022 година, но според слуховете двамата са се отчуждили месеци преди това. Друга очевидно брутална обида към бившия защитник на ФК „Барселона“ Шакира отправя с думите: „Работиш много във фитнеса, но трябва да работиш и малко с мозъка си.“

Шакира прави друга ясна алюзия към Клара с текста: „Тя има име на добър човек. Очевидно не е така, както звучи.“ „Claramente“ на испански се превежда като „Ясно“, което видимо се отнася до Клара, както посочи един фен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Текстът на песента на Шакира обаче предизвика противоречива реакция у мнозина фенове, като някои я обвиниха, че е излишно да злобее толкова много по адрес на Клара. Един последовател на звездата е написал: „С новата си песен Шакира демонстрира вътрешно женомразство на огорчена разведена жена.“

Друг е написал: „Наистина ли, Шакира? Защо обективизираш себе си и очерняш новата партньорка на бившия си? Ние сме хора, а не предмети (намеквайки за сравнението между марките часовници и автомобили). Няма нищо хубаво в това да си лоша към друга жена. Трябва да знаеш как да си тръгнеш с класа.“

Трети пък е добавил, говорейки за Клара: „Тази жена има право да бъде с когото си поиска, защото хората не принадлежат на никого.“

Все пак някои фенове на звездата я защитиха за това, че говори открито за болката си, като един е написал: „Явно хората предпочитат жените да страдат мълчаливо, без да притесняват никого с проблемите си“.

Друг добавя: „В крайна сметка всички мъже изпълнители правят подобни песни. А и художественото творчество винаги е било подхранвано от собствените преживявания (особено лошите) на изпълнителите!“.

Припомняме, че само няколко дни след официалната си раздяла с Шакира Жерар беше забелязан страстно да целува новата си любима Клара на концерт, а двамата отдавна вече не крият връзката си като дори прекараха празниците с неговите родители, които видимо приемат младата жена до сина си.

На друго място Шакира, която е изправена пред процес за данъчни измами в размер на 15 милиона евро в Испания, пее: „Ти ми остави тъщата за съседка, пресата пред вратата ми и дълг към данъчните. Мислеше си, че ще ме нараниш, но аз се върнах по-силна“.

Часове след публикуването на сингъла на певицата футболистът отново произнесе първите си думи насред медийната буря. Пике го направи виртуално с послание, в което се ангажира да стои далеч от медийната лудост. „Утре в 21:00 ч. Chup Chup от Kings League с всички президенти. Животът може да бъде прекрасен“, каза той в този кратък текст, в който говори за следващия акт на виртуалната футболна лига, която той ръководи и в която участват стриймъри и бивши професионални играчи като Икер Касияс. С тези думи Пике изглежда иска да покаже, че смята да продължи живота си, фокусиран върху работата и новата си любов.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари